Wie zijn we

Midden in de randstad in Noord Holland, direct gelegen aan de Westeinderplassen hebben wij (Arjan en Mieke Buis) per 1 oktober 2007 overdekte ligplaatsen beschikbaar voor sloepen en boten niet hoger dan 3 meter. Vanuit onze haven kunt u gemakkelijk tochten maken naar de Braassem, de Wijde AA, de Kagerplassen en natuurlijk naar Amsterdam.

Wij hebben boxen beschikbaar van 3,5m × 11m × 3m hoog. De boxen zijn afgesloten en kunnen geopend worden met een eigen afstandbediening. Elektriciteitaansluitingen en watertappunten zijn aanwezig.
Bij een box hoort één parkeerplaats. Deze parkeerplaats grenst direct aan de ligplaats voor de boot.

Een toilet is aanwezig. Voor het afval zijn afvalcontainers aanwezig. Mocht u interesse hebben, dan kunnen wij u een schoonmaakservice, een poetsservice, motoronderhoud aanbieden. Tijdens u tochten kunnen wij u voorzien van picknickmanden met inhoud naar keuze. En ’s winters hebben wij opslag voor uw kussens. Alles tegen gangbare tarieven. Als u van deze service gebruik wilt maken, dan heeft u dus geen omkijken naar uw boot. En kunt u voor de volle 100% genieten van het varen.